Choď na obsah Choď na menu
 


Edera z Oříšku

8. 7. 2008

Edera z Oříšku "Jerrynka" 

Obrázok  *09.04.1997  30.06.2008

- farba: bielo- šedá

- DKK 0/0

- chovná   

- res. CAC, res. CACIB, vždy V

- skus: nožnicový

 
Jerrynka bola náš rodinný maznáčik. Ochotná nechať sa hladkať hocikedy a hocikým, akoby mala nedostatok pohladení. Neustále si vynucovala hladenie:-) najskôr dvíhala labku a keď to nepomáhalo začala si hlavu strkať pod ruku a tým vynútila si hladkanie. Preto maznáčik.

Avšak nie je všetko tak ako sa zdá, lebo Jerrynka alias Macko vedela byť aj výborným strážcom. Niekedy mal aj poštár problém vložiť poštu do schránky, keď sa náš obranca zúrivo hádzal do bránky, že si niekto dovolil narušiť jej priestor. Ale ľudi, ktorých pozná do dvora kľudne pustí, veď čo ak by ju hladkali? :-)

Jerrynka sa zúčastnila aj niekoľkých výcvikových hodín na našom cvičáku v Martine. Bola veľmi šikovná, pre piškótku urobí predsa všetko. Aj keď to nebolo presné, ale čo bolo treba, to zvládla. Na bobtaila myslím, že výborne. Dokonca aj obrany. Ktoré robila s úplnou radosťou. Veď je to nejaká úplne nová a v celku zaujímavá hra:-)

Obrázok
Naša Jerrynka nám odchovala jeden vrh, prvý v našej CHS. Bolo to 7 krásnych chlpatých guličiek. Bohužiaľ jedno nám v 6tich týždňoch uhynulo. Ostatné sa ale tešia pevnému zdraviu vo svojich nových domovoch:-)


 

 

 

 

 

 

Pár fotografií:

Obrázok

Na prechádzke

Obrázok

Takto prechádzka začína...

Obrázok

... a takto pokračuje:-)))

Obrázok

Najlepšie miesto odpočinku v letných horúčavách

Obrázok

Neodchádzajte!!!

Obrázok

Pozorujem vás z diaľky!

Obrázok

Nepostojim!