Choď na obsah Choď na menu
 


Missy

6. 9. 2010

Missy "Myšiak"

Obrázok * 1998 ✝ 3.9.2010

 smotanová, biela lysina, biele ponožky 4x

 

 

 

 

 

 

Missynka je náš najdúšik. Priniesla som ju domov, keď mala cca niečo cez dva mesiace. Našli ju kamaráti pri Slovenkom národnom cintoríne, tak sme jej dali prezývku strážca SNC:-), ja som si ju zobrala a musela som našich hrozne presviedčať, aby sme si ju nechali. Missy, ale vyvalila brucho a bolo rozhodnuté:-)

Je to hrozne šikovné psíča, žiadny plot pre ňu nie je prekážkou- doteraz nám nie je jasných niekoľko prípadov, kedy bola tam kde nemala a delil ju od tej veci plot. Rebrík na strechu jej tiež problém nerobí, ak je strom aspoň trošičku šikmý, tak ani ten. Jediná vec, ktorá robí Myšikovi problém je voda. Tej sa bojí ako čert svätenej vody. V jej 8mich rokoch som ju konečne naučila, že má plávať, tak sa teda pustí do vody, rýchlo prepláva na druhú stranu a späť:-)

Missy je taký náš požierač nezrelého ovocia. Keď napadajú zo záhrady na dvor slivky alebo ešte kyslé jablká, tak si ich pekne nosí na svoje miestečko a tam sa do nich pustí :-)

V svorke má funkciu ohlasovača. Keď sa niečo mihne za plotom a všetky psiny spia ako zabité, Missy ohlási, začne štekať a keď sa baby preberú a spustia ten svoj "rachot" Missynka si spokojne odkráča na svoje miesto, lebo svoju úlohuuž  splnila:-)

A okrem iného, Myš je hrozná hééérečka. Hrá na nás, že jej je zima, aby sme ju dali do vnútra, do tepla. Keď si myslí, že sa nikto nepozerá, spokojne si odfukuje. Ale keď zistí, že sa niekto pozerá, stočí sa do klbôčka a začne sa triasť ako osika :-)

Juu, a ešte pár slov k tomu, že naša Missy nám tiež úspešne odchovala jeden vrh šteniatok. Boli 3 a boli celá mamina. Vrh to bol plánovaný, aj keď je Missy kríženec. Ale tak nádherný, že sme o šteniatka mali záujemcov. Fotky bohužiaľ nemám, teda mám, ale nie digitálne, ale niečo naskenujem a dám sem.

Pár fotiek:

Obrázok

Portrét.

 Obrázok

Profil.

Obrázok

Ahoj.

Obrázok

Bleeeeee!

Obrázok

Čo to tam máš? Daj sem, rýchlo!

Obrázok

Vidíte ako sa usmieva?

Obrázok

Hromadné váľanie z Jerrynkou.

Obrázok

Už letím:-) a stále sa usmievam!

 

Nové fotečky, zo zimy 2007/08

Obrázok

Len nešľapnúť na sneh..

Obrázok

Makáme..

Obrázok

Pohyb ma baví.

Obrázok

Všetko preskúmam!