Choď na obsah Choď na menu
 


Fibiena Kelly´s Dalido

1. 8. 2011

Fibiena Kelly´s Dalido "Fibi"

Obrázok

* 05.10.2003

plavá

DKK 0/4

vždy V, CAJC

skus nožnicový

 

Naša Fibianka, alias "Kura" je pre svoju nepríjemnú diagnózu len mazlíčkom, čo ale vôbec nevadí, na výstavách sa jej aj tak nikdy nepáčilo, dúfam, len, že ju to nebude obmedzovať. Zatiaľ je v pohodke, tak dúfame, že je to vydrží.

Fibka si svoju prezývku vyslúžila svojou bláznivou povahou. Je dosť plachá, ale keď niekde uvidí nejakého psa, pustí sa za ním so štekotom (samozrejme typicky briardím, takže rozmýšľam, či sa to štekotom dá nazvať), ale akonáhle ten pes, za ktorým tak upaľuje nezačne pred ňou utekať, zneistie a nedajbože, aby sa ten pes rozbehol oproti, lebo to sa v momente otočí a upaľuje preč:-))

Fibianka je nádherný briard, ale povahu, tú má asi namixovanú s bobtailom. Ale nám to nevadí, aspoň je s ňou sranda, keď sa hrá na hrdinku a nakoniec jej to nevyjde:-)

Fibi s nami absolvuje vždy všetky perepute, chodí s nami na dovolenky, na preteky, no proste všade. Na preparavu je zvyknutá a nedajbože nechať auto otvorené, bez dozoru, keď sa nakladajú veci. To tam sedia z Jerrynkou ako prvé, veď čo ak by sme ich zabudli doma. To by bolo nemysliteľné.

Pár fotografií:

Obrázok

Ach jo:-)

Obrázok

Na prieskume.

Obrázok

Profil.

Obrázok

Už letí. Hurá. Bežím. Počkáááj.

Obrázok

Dovolenkujem.

Obrázok

Som veľký hokejový fanúšik.

Obrázok

Sniežik. Kde sú tie časy?